Coronahantering på Hässlöhuset


Senaste uppdateringen gjord: 2021-08-14


Vi har totalt 1200 kvm yta för gym och gruppträning.

Vi på Hässlöhuset har en tydlig plan för att förhindra att man blir smittad hos oss och för att våra medlemmar och besökare ska känna sig trygga. Vi fortsätter att arbeta som vi gjort sedan mars 2019 med begränsat antal deltagare på gruppträningspass, vi uppmanar att sprida ut er träning under dygnets timmar då vi har öppet 05.00-24.00.

 

För att se antalet besökare på gymmet under en given timme eller se dagens antal gymbesökare kan du klicka på knappen högst upp på denna sidan.

 

Sedan mars 2019 har vi på Hässlöhuset anpassat vår verksamhet efter de rekommendationer som FHM har gått ut med.

Vår verksamhet är utspridd på fem olika våningsplan. Gruppträningen har vi begränsat i antal. Vi erbjuder också träning online både live men också förinspelade klasser som våra medlemmar kan delta på närsomhelst.

Miloncirkelns maskiner står med avstånd samt att vi förlängt pausen mellan maskinerna så att alla hinner sprita maskinen efter sig.

Gymmets maskiner står med avstånd och vi alla hjälps åt att sprita av dom efter vi använt dom.

Vi har desinfektionsmedel samt papper utspritt i lokalerna, alla våra medlemmar tvättar av maskiner, hantlar och mattor efter sig. Personalen städar extra ofta.


Spaverksamheten är öppen med begränsade tider, vi tar inte in större grupper i relaxen så det finns gott om plats för kunder som är på behandling. Vi använder munskydd och visir samt har längre tid mellan varje behandling för att städa extra noga efter varje kund.

Anpassa din träning för att hålla avstånd, välj tider med lägre beläggning och om möjligt byt om hemma.

När vi har lägst beläggning:
Vardagar: 05.00-11.00, 13.00-16.00, 19.00-24.00
Helger:  05.00-09.00, 12.00-16.00, 18.00-24.00

Både Folkhälsomyndigheten samt regionen har sedan starten av denna pandemin, precis som vi varit noggranna med att lyfta fram att det är viktigare än någonsin att folk ska kunna bedriva sin friskvård och träning i dessa tider.Vid symptom stanna hemma, tvätta händerna ofta när du besöker oss och håll avstånd.

Vi fortsätter att följa situationen noggrant och uppdaterar kontinuerligt.

Ta hand om varandra, fortsätt röra på er så tar vi oss igenom detta tillsammans.

 

MVH Personalen på Hässlöhuset i Västerås

Följ oss gärna i sociala medier

Vi finns både på Facebook och Instagram