En öppenhjärtLig miljö där alla pushar varandra

Rolig och enkel friskvård sedan 2010

Vi har bedrivit friskvård i Västerås sedan starten 2010. Målet var att göra det på ett enkelt och roligt sätt som tilltalar alla. Nu har vi fler än 40 gruppträningspass i veckan och en stor konditionspark. Vi finns alltid tillgängliga för våra medlemmar mellan 05-24 och vi kämpar för att nå dina mål tillsammans som ett team. Att se våra medlemmar utvecklas är den stora glädjen med jobbet. Vi har en glad och öppen atmosfär där alla ska känna sig välkomna. Har du inte möjlighet att besöka oss kan vi komma till dig. Vi erbjuder även företag gruppträning och kostrådgivning på distans! Ta kontakt för ditt kostnadsförslag!


Vill du driva ditt företag i Hässlöhuset med goda förutsättningar till samarbete med den befintliga verksamheten i huset.

Det finns lokaler för Er som brinner för att vi människor ska må bra. Du kan vara Massage, - hud, -Spaterapeut, sjukgymnast, psykolog, läkare, frisör eller något annat härligt som får oss att må bra.

Det finns lokaler från enskilda rum på ca 10 kvm till större lokaler upp till 200 kvm.

Vi på Hässlöhuset möter dagligen härliga kunder och medlemmar som älskar att ta hand om sig själva. Hässlöhuset erbjuder träning i form av styrketräning, vår populära Milon träning och gruppträning. Vi har en härlig relax med pool och bastuavdelning. Terapeuter som erbjuder olika behandlingar samt en konferens/mötes avdelning högst upp i huset.

Hässlöhuset ligger i en lugn och skön miljö med naturen runt hörnet.

För mer information och visning mejla till info@hasslocare.se så tar vi kontakt med er.

Låter detta intressant?

Anmäl dig och få tillgång till vårt utbud direkt

Följ oss gärna i sociala medier

Vi finns både på Facebook och Instagram