Ta dig tid för avkoppling i vårt spa

Under förutsättning att inte corona utvecklas åt fel håll öppnar vi upp hässlöhuset spa igen för behandlingar
Under sommaren har vi öppet för fotbehandlingar, (även medicinsk fotvård) samt fot- underbensmassage 30 minuter hos Soheyla.Måndag-torsdag 14.00-17.00 Boka er behandling på hemsidan. vecka 32-36 öppnar vi upp för massage. vecka 37 öppnar vi upp för alla våra behandlingar. relaxen öppnar då torsdag, fredag och öppna helger.

 

vi fortsätter att hålla relaxen stängd .
 
 
Högklassig relaxavdelning med pool och bastu

Känner du för att koppla av efter ett hårt träningspass eller vill bara slappna av för en stund? Då ska du besöka vårt spa och relax som uppfyller just detta syfte. Här har du tillgång till pool och flera sorters bastu. Du kan gärna ta med någon lättare förtäring och dryck. Varför inte kombinera ett besök i vårt spa med en av våra många behandlingar? Vi lovar att det kommer göra dig gott. 

Spainträde vardagar: 195:-/pp

Spainträde helger: 295:-/pp

Vi har öppet både under vardagar och vissa helger. Läs mer här

Vill du boka vår relax för ett större sällskap enbart för er själva? Möhippa, svensexa eller kanske bara njuta av tid tillsammans med dina nära? Kontakta oss för att få ett kostnadsförslag.

Välkommen in om du vill köpa presentkort. Du väljer själv vilken summa. Vid köp av behandling ingår alltid 1 h i vår relaxavdelning.

Låter detta intressant?

Anmäl dig och få tillgång till vårt utbud direkt

Följ oss gärna i sociala medier

Vi finns både på Facebook och Instagram